Нито  искам да съм депутат,  нито  министър,  нито премиер! Предлагам

...
Нито  искам да съм депутат,  нито  министър,  нито премиер! Предлагам
Коментари Харесай

Борисов: Нито ще съм министър, нито премиер - готови сме на всякакви компромиси за народа

„ Нито  желая да съм народен представител,  нито  министър,  нито министър председател! Предлагам на всички водачи да създадат крачка обратно и  да превъзмогнат егото си. Ние желаеме да  минем зимата, народът да оцелее по-най положителния метод, като има неща за решение, да ги слагаме в Народното събрание ”, съобщи Бойко Борисов на брифинга на ГЕРБ. Той сподели, че не е звънял на нито един лидер  след изборите, тъй  като е желал да минат страстите от изборните  резултати.
Прочетете още
„ Не споделяме, че това държавно управление на националното единодушие ще бъде с времеви диапазон. Предлагаме  нещо, което  е стабилно.  Колко да е като живот, народът ще реши, в случай че се оправя ще изкара цялостен мандат.  Никога не зачертавам нито „ Възраждане ”, нито Стефан Янев.  Аз не слагам условия, подготвени сме  на всевъзможни взаимни отстъпки за народа. Но да се махна от ГЕРБ, тъй като сме първи, с цел да може другите да ме бият – няма да стане. Бойко Рашков също няма по какъв начин да е вътрешен министър. Народът просто не го избра ”, сподели Борисов. Относно контактна група от специалисти,  Борисов сподели, че ще има и партийни  представители.  Лидерът на ГЕРБ сподели, че няма да разчита на отцепници от други  партии.

ГЕРБ нямат намерение  и да връщат хартиените бюлетини, в случай, че са се дали десетки милиони за машини, стига да се махнат грешките им.

„ Не искаме  заявления от другите партии, които да изясняват кое няма да стане. Ние предлагаме  противоположния метод. Първо да приказваме за това, което ни сплотява – обществена политика, експанзията в света, Шенген,  еврозоната.  Искаме ли оръжия за Украйна – да! Категорични сме. Не сме като Политическа партия и Българска социалистическа партия, които се криеха един за различен. Или сме в Блока, или не ”, съобщи Борисов.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР